27. juni

Årets bedste i Wedala

Årets bokser blev fundet blandt sæsonens mange stærke boksere, som tæller flere danske og nordiske mestre. 
Valget faldt på OL-bokseren Sebastian Terteryan som stod i hård konkurrence med sin broder, Nikolai terteryan, som også er med i OL-kvalifikationen til Tokyo 2021, og som samtidig er regerende Dansk og Nordisk mester for sæsonen.
Begge boksere deltog i sæsonen også ved Europamesterskaberne.
- ¨Den afgørende faktor som afgjorde valget for trænerteamet i BK Wedala, var at Sebastian Terteryan vandt ¨Brandenburg Box Cup¨. - Denne bedrift har kun 2 danske boksere tidligere formået at vinde.¨ udtaler bestyrelsen i BK Wedala. 
¨Årets træning flid¨ gik til Nikki Møller Nielsen for sin stabile træning indsats og iver for at ville dygtiggøre sig. Han blev i sæsonen både Jysk og Dansk mester.
¨Årets Ungsomsbokser¨ blev Sebastian Moisen, som i sæsonen blev sølvmedaljevinder ved både de Jyske og nationale begyndermesterskaber med blot 10 kampe bag sig. 
¨Årets bedste kammerat¨ i BK Wedala blev igen i år Patrick Lika, der med sin hjælpsomhed blandt nye som gamle klubkammerater og altid gode smittende humør er svær at tage pokalen fra. 
Sværvægts-kongen fra BK Wedala præsterede endvidere en god sæson med en guldmedalje ved de jyske mesterskaber og en flot sølvmedalje ved de danske mesterskaber.
BK Wedala må siges at have haft den bedste sæson nogensinde, hvor de ved DM vandt pokalen som Danmarks bedste bokseklub.
På billedet ses fra venstre; Nikki Møller Nielsen, Sebastian Terteryan og Patrick Lika.
(Sebastian Moisen ikke tilstede)

01. okt

Se eller gense landskampen fra den 12/9 2020 i Vejle - ¨Danmark VS Sverige¨

Læs mere

01. okt

Parkinson Boxing starter hold op den 1/10 2020.

Læs mere

13. sep

Vejle Amts Folkeblad, den 13/9 2020

Læs mere

12. sep

Vejle Amts Folkeblad, den 12/9 2020.

Læs mere
16:00 - 17:00
Junior Boksning - 8 til 14 år.
17:00 - 19:00
Boksning - Kampboksere