01. december

Pressemeddelelse: BK Wedala bliver Bokse-kraftcenter

Åbning af DABU boksekraftcenter i Vejle

Det er med stolthed, at Danmarks Bokse-Union den 1. december kan slå dørene op til det første boksekraftscenter i landet som rammen for dansk boksnings elitearbejde.

Kraftcentersamarbejdet er indgået med BK Wedala, som også lægger hus og faciliteter til centret. BK Wedala har ligeledes et godt og konstruktivt samarbejde med Vejle Kommune, der har været meget positive omkring en satsning på boksesporten i Vejle by.
De centrale brugere bliver landsholdsboksere og meget aktuelt, den 12 personers store OL bruttotrup, som nu får faste træningsrammer i regi af det nye boksekraftcenter.

Til at varetage den daglige drift og organisering af kraftcentret tilknyttes en projektstilling, og DaBU er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Lars Kolstrup Kristensen som koordinator for DaBU kraft- og udviklingscenter (KUC) og DaBU events, med start 1. december. Lars Kolstrup Kristensen har de seneste 4 år været en særdeles aktiv del af BK Wedala og bl.a. været drivkraften bag en succesfuld udvikling af de Jyske Mesterskaber, og senest Landskampen mod Tyskland i oktober, som blev dækket af DRTV.

Med åbning af boksekraftcentret i Vejle kan DaBU tilbyde en struktureret og sammenhængende indsats for unionens seriøse eliteboksere. Bokserne får bl.a. mulighed for morgentræning, kvalificeret sparring og individuel træning og vejledning af DaBU sportschef og landstræner. Ønsket er at skabe optimale forudsætninger for at kunne kombinere en boksekarriere med uddannelse, familie- og arbejdsliv.
DaBU har store forventninger til, at aktiviteterne i kraftentret udbygges i fremtiden, dels med afholdelse af store bokseevents, dels med tilbud til bredere målgrupper af boksere. Desuden er ambitionen, at boksekraftcentret i Vejle skal bane vej for etablering af flere udviklingscentre, der skal styrke den røde tråd i bokseunionens talentarbejde.

31. maj

Alt aktivitet i BK Wedala indstilles pt!

Læs mere

14. maj

Nyt fra Danmarks Bokse-Union

Læs mere

11. maj

Vejle Amts Folkeblad, den 11/5 2020

Læs mere

04. maj

Vejle Amts Folkeblad, den 4/5 2020

Læs mere
17:00 - 18:30
Individuel træning - Kampboksere
19:00 - 20:00
Løbetræning - Kampboksere