Lige nu er fem bokseklubber i Danmark i gang med at tage en certificering i Rock Steady Boxing, og det er i disse klubber, der i første omgang tilbydes parkinson-boksning. Rock Steady Boxing er et amerikansk boksekoncept, der bygger på den højeste faglige viden om parkinson, boksning og træning. Konceptet er en bokseform uden kropskontakt med høj intensitet.

Ni bokseinstruktører har bestået en online certificering i Rock Steady Boxing og skal i løbet af foråret på et afsluttende internationalt kursus i Italien. Boksetilbuddene vil i de fleste klubber begynde, efter trænerne har været på kursus i Rock Steady Boxing, men der er også klubber, der begynder før. 

I BK Wedala Vejle vil trænerne gerne dygtigegøre sig undervejs i deres kursus/uddannelse. Derfor opstartes der er pilotprojekt til gavn for alle parter.

Ambitionen for projektet er på sigt at certificere op til 60 boksetrænere i Rock Steady Boxing, så boksetilbuddet foregår i hele Danmark. Dette kræver yderligere projektstøtte, som Parkinsonforeningen og Danmarks Bokse-Union arbejder på at få.

Se mere om konceptet ¨Rock Steady Boxing¨ her: 

 

Træningstider

Uanset om du vil bokse kampe eller fitnessbokse, finder du vores træningstider her!

Læs mere
Udstyr & Økonomi

Hvad kræver det af udstyr, og hvad koster det at være medlem af Wedala?

Læs mere
Kampboksere

Mangler I boksere til jeres stævne, kan I få et overblik over vores boksere her.

Læs mere
16:00 - 17:00
Junior Boksning - 8 til 14 år.
17:00 - 19:00
Boksning - Kampboksere
19:00 - 21:00
Fitness Boksning - Motionister